Segmen: Follow Sampai Meletup


dah lama aku tak join segmen kan? hehe.. kesibukan melanda..*yelahtu*.. ermm.. lupakan cerita tuh.. yg penting, sekarang ni aku nak jemput korang semua sekali untuk join segmen Meletup ni ! heheh...
kalau korang nak join... TENYEH SINI !




- 153 followers..
- target 1000 followers ! :)
-saya memilih hadiah LOMO.

saya tag : beruang comel

9 comments:

  1. hye! singgah dari segmen yg sama..dah lama follow sini..jom follow balik smpai meletop! hehe :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup_22.html

    ReplyDelete
  2. anda ditag untuk join contest cute picture. http://www.storyofheartt.blogspot.com. Keep in touchh!

    Done follow youu, follow me jugakk! :)


    http://storyofheartt.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  3. wik wink!! nisa singgah dari segmen yang sama. jemput singgah blog usang nisa. ;)

    http://menaipdipapankunci.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  4. Salam/hi..singgah sini dari segmen yang sama..done follow here.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    Jemput join join sini.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/ice-watch-giveaway-by-mibz-and.html

    ReplyDelete
  5. sorry lah angsa ganas.. aq tk boleh nak printscreenn ape ntha lagi nak upload :'( nanti aq suruh ayah aq tengok2 kn..

    ReplyDelete
  6. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  7. done follow! datang dari segmen yg sama. please follow sy balik ye? i'm wait. :)
    http://aidablurr96.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  8. Singgah & FOLLOW sini dari segmen yang sama`
    Harap sudi menjengah ke Nakhoda Nurani :)
    Salam Perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  9. Salam. Wow superb blog!=) Jom support i dalam contest ni! Hadiah hebat menanti anda! http://www.aimisyahirah.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

    ReplyDelete